Schipper Bootcamp: Strong Viking Run en Iron Viking Avonturen Dit Weekend!

Bij Schipper Bootcamp, waar avontuur en sport samenkomen voor een onvergetelijke ervaring! Dit weekend belooft extra speciaal te worden, want we staan klaar voor enkele geweldige uitdagingen. Ben je benieuwd wat we gaan doen? Lees verder en ontdek!

Strong Viking Run: 13 Kilometer van Pure Uitdaging!

Zaterdag wordt een dag vol actie en teamwork. We nemen deel aan de Strong Viking Brother Edition Amsterdam, een spannende obstakelrun van maar liefst 13 kilometer! Samen met 5 enthousiaste kinderen en 2 volwassenen gaan we de uitdaging aan. Onze doelen zijn eenvoudig: plezier hebben, obstakels overwinnen en onze grenzen verleggen. Volg ons avontuur op onze sociale mediakanalen en juich ons team toe terwijl we het parcours bedwingen.

Iron Viking: 42 Kilometer van Ongeëvenaarde Prestaties!

Maar daar stopt het niet! Op zondag gaat een van onze leden een persoonlijke uitdaging van epische proporties. Hij gaat deelnemen aan de Iron Viking, een door vele media en deelnemers omschreven als de zwaarste marathon ter wereld: 42km met meer dan 100 obstakels! Deze wedstrijd vraagt om een ongelooflijke doorzettingsvermogen en wilskracht. We kunnen niet wachten om onze atleet aan te moedigen terwijl hij deze indrukwekkende prestatie neerzet.

Volg Ons Avontuur

Blijf op de hoogte van onze Strong Viking Run en Iron Viking avonturen via onze sociale mediakanalen instagram,tiktok of facebook. We zullen live updates delen, foto's plaatsen en onze ervaringen delen terwijl we deze uitdagingen aangaan. Wie weet, misschien inspireert ons avontuur je om je eigen grenzen te verleggen en deel te nemen aan een toekomstige obstacle run.

Bij Schipper Bootcamp geloven we in het streven naar persoonlijke doelen, teamwork en plezier hebben in alles wat we doen. Doe mee met ons avontuur en laat je inspireren door de kracht van beweging en uitdaging!

Blijf op de hoogte van onze avonturen en vergeet niet om ons aan te moedigen terwijl we de Strong Viking Run en Iron Viking aangaan. We hopen je snel te zien bij Schipper Bootcamp!

Schipper Bootcamp: Strong Viking Run en Iron Viking Avonturen Dit Weekend! | Schipper Bootcamp Hazerswoude-Rijndijk