Gebroeders de Hollander Partner van Schipper Bootcamp
Baatje Grondverzet Partner van Schipper Bootcamp
Bodysupplementen.nl Partner van Schipper Bootcamp
Reiki Centrum Alphen Partner van Schipper Bootcamp
Praktijk Mens & Gezondheid Partner van Schipper Bootcamp
EQ academy Partner van Schipper Bootcamp
Options Gouda Partner van Schipper Bootcamp
Bahlmann Sport Partner van Schipper Bootcamp
Alphense Sleutel & Slotenservice Partner van Schipper Bootcamp
Van Dongen Reclame Partner van Schipper Bootcamp
Running Walking Center Partner van Schipper Bootcamp
Van Ginkel Drive Rijopleidingen Partner van Schipper Bootcamp
Auto B.V.L. Partner van Schipper Bootcamp
Aircoman Partner van Schipper Bootcamp
Web Rabbitz Partner van Schipper Bootcamp

Wordt partner van ons Obstakelsparcours en bouw samen met ons aan avontuurlijke kansen

Bij Schipper Bootcamp geloven we in avontuur, uitdaging en groei. Ons obstakelsparcours is een centrale plek waar mensen hun grenzen verleggen, hun doorzettingsvermogen testen en nieuwe hoogten bereiken. En nu heb je de kans om een rol te spelen in dit avontuur!

Waarom partner worden?

Partner worden of sponsoring van ons obstakelsparcours is niet alleen een kans om je bedrijf te profileren, maar het is ook een manier om betrokken te raken bij de gemeenschap en de groei van individuen te ondersteunen. Hier zijn enkele redenen waarom sponsoring van ons parcours de moeite waard is:

Zichtbaarheid en Naamsbekendheid

Als sponsor krijgt je bedrijf aanzienlijke zichtbaarheid op ons terrein en in onze marketingmaterialen. Je logo wordt prominent weergegeven, en je wordt erkend als een ondersteunende kracht achter onze missie.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bedrijfssponsoring toont aan dat je geeft om de gemeenschap waarin je opereert. Het laat zien dat je betrokken bent bij de gezondheid en het welzijn van anderen.

Positieve Impact

Je draagt bij aan de positieve ontwikkeling van individuen die ons parcours gebruiken om fysiek en mentaal sterker te worden. Je wordt een partner in hun succesverhalen.

Hoe Kun Je Sponsoren?

Sponsoren is eenvoudig en aanpasbaar aan de behoeften van je bedrijf. We bieden verschillende niveaus van sponsoring, variërend van naamsvermelding op ons terrein tot op maat gemaakte evenementen en programma's.

Neem contact met ons op om te bespreken welk sponsoringniveau het beste bij je bedrijf past. Samen kunnen we een plan opstellen dat zowel je bedrijf als onze gemeenschap ten goede komt.

Word een Partner in Ons Avontuur!

Schipper Bootcamp nodigt je uit om een partner te worden in ons avontuurlijke verhaal. Sponsoring van ons obstakelsparcours opent deuren naar nieuwe kansen, vergroot je zichtbaarheid en laat zien dat je geeft om onze gemeenschap.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe je bedrijf een verschil kan maken door ons obstakelsparcours te sponsoren!