Girl Power in Actie: Only Lady's Training met Inge bij Schipper Bootcamp!

Ik ben Inge, 43 jaar en sinds kort woon ik met mijn vriend hier in het prachtige Hazerswoude-Rijndijk. Sporten is mijn grote passie, en ik vind het geweldig om jullie op maandag te begeleiden tijdens onze trainingen.

Graag wil ik workouts verzorgen die aansluiten bij jullie wensen, en ik zal jullie motiveren om het beste uit jezelf te halen. Ik hoop dat jullie uitkijken naar onze maandagse sessies, want ik ben er zeker van dat we samen een hoop plezier gaan hebben.

Ik begrijp dat het de afgelopen maanden niet altijd ideaal weer was om buiten te trainen, maar gelukkig komt het goede weer eraan. Wat denken jullie ervan, dames? Laten we aankomende maandag samenkomen, kennismaken en vooral gezellig samen trainen. Ik kijk er enorm naar uit om met jullie aan de slag te gaan!

Waarom Only Lady's Training?

  • 1. Empowerment: Deze sessies zijn ontworpen om vrouwen te versterken, niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Ontketen je innerlijke kracht en ontwikkel een gezonde, zelfverzekerde mindset.

  • 2. Gemeenschap van Sterke Vrouwen: Sluit je aan bij een gemeenschap van gelijkgestemde vrouwen die dezelfde reis maken. Het is meer dan alleen een training; het is een kans om verbinding te maken en elkaar te ondersteunen.

  • 3. Deskundige Begeleiding van Inge: Inge, onze ervaren trainer, leidt de sessies met passie en toewijding. Haar doel is om elke vrouw te helpen haar fitnessdoelen te bereiken en zich op haar best te voelen.

  • 4. Resultaten en Plezier: Werk aan je conditie, kracht en gezondheid terwijl je geniet van een leuke en ondersteunende omgeving. Ontdek de vreugde van samen trainen en bereik je fitnessdoelen.

Meld je direct aan

Als je op zoek bent naar een training die niet alleen je lichaam, maar ook je geest transformeert, dan is Only Lady's Training bij Schipper Bootcamp de plek voor jou. Meld je aan en kom op maandagavond langs en ontdek de kracht van girl power!

Girl Power in Actie: Only Lady's Training met Inge bij Schipper Bootcamp! | Schipper Bootcamp Hazerswoude-Rijndijk