Welkom bij Kids Fightcamp bij Schipper Bootcamp!

Bij Schipper Bootcamp geloven we in het belang van een gezonde levensstijl en het opbouwen van zelfvertrouwen, zelfs op jonge leeftijd. Daarom presenteren we met trots ons Kids Fightcamp, een uniek programma dat niet alleen gericht is op fysieke activiteit, maar ook op zelfverdediging en het bouwen van zelfvertrouwen voor kinderen.

Wat is Kids Fightcamp?

Ons Kids Fightcamp is ontworpen om kinderen op een speelse en leerzame manier kennis te laten maken met zelfverdedigingstechnieken. Onder begeleiding van ervaren instructeurs leren ze niet alleen de basis van zelfverdediging, maar ook hoe ze hun zelfvertrouwen kunnen vergroten. De nadruk ligt op respect, discipline en plezier hebben terwijl ze leren.

Waarom Kids Fightcamp bij Schipper Bootcamp?

  1. Veiligheid voorop: Onze instructeurs zijn ervaren en getraind in het werken met kinderen, waardoor een veilige omgeving wordt gegarandeerd.

  2. Leerzaam en leuk: We combineren educatie met plezier, zodat kinderen genieten van elke sessie terwijl ze waardevolle vaardigheden ontwikkelen.

  3. Zelfvertrouwen opbouwen: Naarmate kinderen vorderen in het programma, zullen ze merken hoe hun zelfvertrouwen groeit, wat een onschatbare vaardigheid is voor het leven.

Wanneer is Kids Fightcamp?

Ons Kids Fightcamp vindt plaats op maandag om 17:00 uur, waardoor het perfect past in de drukke agenda's van ouders en kinderen.

Hoe kan je meedoen?

Wil je je kind laten profiteren van Kids Fightcamp bij Schipper Bootcamp? Neem contact met ons op voor meer informatie of meld je kind direct aan voor een proefles. Geef ze de kans om te groeien, te leren en bovenal plezier te hebben bij Kids Fightcamp!

Ontdek de kracht van zelfverdediging en zelfvertrouwen bij Schipper Bootcamp's Kids Fightcamp - waar elke beweging telt!

Welkom bij Kids Fightcamp bij Schipper Bootcamp! | Schipper Bootcamp Hazerswoude-Rijndijk