Herinnering: Halloween Avontuur bij Schipper Bootcamp op 28 oktober!

We willen je eraan herinneren dat ons Halloween-avontuur bij Schipper Bootcamp op 28 oktober plaatsvindt. De griezeligste avond van het jaar staat voor de deur, en we kunnen niet wachten om deze met jou te delen!

Datum en Tijd:

  • Datum: 28 oktober
  • Tijd: 18:30 - 21:30 uur

Waar:

Het avontuur begint in het griezelige Hazerswoude, waar we de sfeer van Halloween tot leven brengen. We hebben een route vol verrassingen en griezelige ontmoetingen uitgestippeld om deze avond extra speciaal te maken.

Aanmelden:

Wil je er zeker van zijn dat je deze onvergetelijke avond niet mist? Meld je dan snel aan via de Rode Wip. De toegangsprijs is slechts een paar euro, dus het is betaalbaar voor iedereen die wil deelnemen aan dit avontuurlijke Halloween-feest.

Wat kun je verwachten:

  • Een griezelige route door Hazerswoude
  • Spannende verrassingen onderweg
  • Een onvergetelijke Halloween-ervaring

Zorg ervoor dat je je kostuum aantrekt, want we moedigen iedereen aan om in Halloween-stijl te verschijnen. Bereid je voor op een avond vol spanning, avontuur en misschien zelfs een paar schrikwekkende momenten.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op 28 oktober voor ons Halloween-avontuur bij Schipper Bootcamp. We beloven je een avond die je niet snel zult vergeten. Durf jij het aan om met ons mee te gaan in het donker?

Tot snel!

Het Schipper Bootcamp-team

Herinnering: Halloween Avontuur bij Schipper Bootcamp op 28 oktober! | Schipper Bootcamp Hazerswoude-Rijndijk