Bootcamp Spel: Boter, Kaas en Eieren met een Twist

Bij Schipper Bootcamp houden we van het toevoegen van een opwindende draai aan traditionele spellen, en Boter, Kaas en Eieren is geen uitzondering. Heb je ooit gedacht aan een potje Boter, Kaas en Eieren op ons uitdagende bootcamp-parcours? Dat is precies wat we voor je in petto hebben.

Een Klassiek Spel in een Nieuw Jasje

Boter, Kaas en Eieren is een spel dat we allemaal kennen en waar we van houden, maar we hebben het een beetje aangepast om het nog leuker te maken. In plaats van gewoon op een rooster te spelen, zijn onze spelstukken verspreid over ons bootcamp-terrein.

Een Mix van Slimheid en Snelheid

Bij deze bootcamp-variant van het spel draait het niet alleen om strategie, maar ook om snelheid en behendigheid. Je moet de juiste zetten maken terwijl je sprint naar de verschillende stukken op ons parcours. Het voegt een spannend nieuw element toe aan dit klassieke spel.

Voor Iedereen Geschikt

Of je nu een doorgewinterde bootcamper bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om in beweging te komen, ons Boter, Kaas en Eieren spel is geschikt voor alle niveaus. Het is een geweldige teambuilding-activiteit en een kans om samen met anderen plezier te hebben.

Kom en Speel!

Ben je klaar om een nieuw soort Boter, Kaas en Eieren te spelen? Kom langs bij Schipper Bootcamp en ontdek de opwinding van dit buitenspel met een bootcamp-twist. Onze instructeurs staan klaar om je te begeleiden, en het enige wat je nodig hebt, is een enthousiaste geest en comfortabele sportkleding.

Dus waar wacht je nog op? Daag jezelf uit, speel het spel en geniet van de adrenaline op ons prachtige parcours.

@schipperbootcamp

Drie op een rij wie heeft de eerste goed....

origineel geluid - schipperbootcamp

Bootcamp Spel: Boter, Kaas en Eieren met een Twist | Schipper Bootcamp Hazerswoude-Rijndijk