28 oktober, Halloween in Hazerswoude!

Ben je klaar om Halloween te vieren op 28 oktober op de meest avontuurlijke manier mogelijk? Schipper Bootcamp nodigt je uit om deel te nemen aan ons spookachtige avontuur Halloween in Hazerswoude! Dit wordt een griezelig goede tijd die je niet snel zult vergeten.

Een Griezelige Avond vol Avontuur, Halloween in Hazerswoude belooft een avond vol opwinding en avontuur te worden. We hebben de spannendste route uitgestippeld, met tal van verrassingen en griezelige ontmoetingen onderweg. Durf jij het aan om met ons mee te gaan op deze onvergetelijke reis?

Aanmelden via de Rode Wip voor Slechts een paar euro.

We willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen deelnemen aan ons Halloween-avontuur op 28 oktober. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat de toegangsprijs voor iedereen betaalbaar is. Voor slechts een paar euro kun je je aanmelden voor deze spannende reis door het duister.

Waar: Halloween in Hazerswoude

Ons Halloween-avontuur vindt plaats in het sfeervolle Hazerswoude, dat al een mysterieuze charme heeft. We hebben de perfecte locatie gekozen om de sfeer nog enger te maken en de spanning op te voeren.

Klaar voor een Griezelig Goede Tijd?

Dus, ben je klaar om Halloween te vieren op een manier die je nog nooit eerder hebt meegemaakt? Kom bij Schipper Bootcamp voor een avontuur dat je hart sneller zal doen kloppen en je adem zal benemen. Aanmelden is eenvoudig via de Rode Wip. Pak je agenda en reserveer je plek voor deze spannende reis!

Bereid je voor op een griezelig goede tijd bij Schipper Bootcamp's Halloween-avontuur in Hazerswoude. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in ons team van dappere avonturiers. Durf je mee te gaan in het donker?

28 oktober, Halloween in Hazerswoude! | Schipper Bootcamp Hazerswoude-Rijndijk